Jatak Alfa Tre
jatak logo
jatak-alfatre

Jatak Alfa Tre

Øyvind Farstad grunnla bedriften i 1998, etter å ha vært i takstolbransjen siden 1967. Den gangen startet Bergene Holm takstolfabrikk i Kvelde, og Øyvind var en av de første som begynte å jobbe der.

Om oss

Øyvind Farstad grunnla bedriften i 1998, etter å ha vært i takstolbransjen siden 1967. Den gangen startet Bergene Holm takstolfabrikk i Kvelde, og Øyvind var en av de første som begynte å jobbe der. I 1998 ble fabrikken lagt ut for salg, og Øyvind slo til. Året etter flyttet han hele bedriften til nye moderne, og spesialtilpassede lokaler på Hegdal i Larvik. I dag består Alfa Tre av et moderne anlegg på 3000 m² med det siste innen kappanlegg og produksjonsutstyr. Alfa tre var først ut i Norge med å anskaffe CNC-maskinen Hundegger SC1. Alfa Tre setter sin ære i å finne smarte løsninger på kompliserte konstruksjoner. Markedet kjenner oss som en kreativ samarbeidspartner når utfordrende tak skal tegnes, beregnes og bygges.

Vi benytter ofte ulike typer limtre i takstolene for å utnytte de optimale løsningene. Alfa Tre sitt produktspekter har gjennom medlemskapet i Jatak blitt utvidet til å omfatte bjelkelag, gitterdragere/hulldekke, veggsystemer i precut og elementer, og takkonstruksjoner som takstoler og takelementer. Vi kaller det Jatak® Konstruksjonspakke. Jatak® Konstruksjonspakke gir deg gjennomarbeide konstruksjonsløsninger hvor vårt fokus er på kvalitet, tilpassede løsninger og selvsagt effektivitet og lønnsomhet på byggeplass. Alfa Tre leverer kvalitetskonstruksjoner fra Kristiansand i sør, i hele Telemark, Vestfold, Drammensområdet, Akershus og Oslo. Alfa Tre er blant Norges største produsenter av trekonstruksjoner.


Stor arbeidsgiver

Staben består av ingeniører og konstruktører på tegneavdelingen, produksjonsarbeidere og en liten administrasjon. Til sammen er vi 25 ansatte, i tillegg til sjåfører.


Høy kapasitet, effektiv produksjon

Alfa Tre har fem produksjonslinjer, og kan altså bygge fem ulike konstruksjoner samtidig. De hittil største takstolene som er levert i Norge, ble bygget her i 2006. De var 28,5 meter lange, 4,75 meter høye og ble levert i et opplag på 120 stykker til Lidls butikk i Larvik. En utfordring både for Alfa Tre og for transportøren, som ble løst med glans!


Jatak

Da Jatak AS ble lansert i 2006, var Alfa Tre en av initiativtakerne og drivkreftene i dette samarbeidet. Jatak er et innkjøps-, markedsførings- og utviklingssamarbeid mellom produsenter rundt om i Norge. Gjennom medlemskapet i Jatak vil Alfa Tre videreutvikle produkter og produksjonsmetoder, gjøre felles innkjøp og dele kompetanse. Jatak arbeider aktivt mot landsdekkende entreprenører og husprodusenter på vegne av alle bedriftene i Jatak-kjeden. Jatak-gruppen har definert verdigrunnlag basert på etikk, moral og samfunnsansvar.


Kvalitet

Kundene våre kommer igjen og igjen, fordi de har erfart at produktene våre har høy kvalitet og blir levert nøyaktig som beskrevet. Vi ønsker også nye kunder velkommen!

Alfa Tre

Hegdalringen 19, 3261 Larvik
Tlf: 33 16 55 90
post@alfatre.no
Org.nr.: 980 084 833
Våre medarbeidere
Produkter
Send forespørsel
Salgs- og leveringsbetingelser
FDV - Trekonstruksjoner med spikerplater
Ytelseserklæring
Personvernerklæring
bedrift alfatre 3
bedrift alfatre 2
bedrift alfatre 4

Våre medarbeidere

Øyvind Farstad

Arbeidende styreleder

Svein-Tore Bergene

Daglig leder

Sven R. Hansen

Markedssjef

Solbjørg Farstad Bergene

Kontormedarbeider salg

Bjørn Ruud

Konstruksjon

Dagfinn Høvik

Konstruksjon

Atle B. Hågan

Konstruksjon

Heidi Øverås

Konstruksjon

Adnan Sadović

Sivilingeniør

Torbjørn Hunskaar Løve

Sivilingeniør

Ivar-André F. Næss

Ingeniør

Ingvar Skarvang

Ingeniør

Petter Sørensen

Ingeniør

Tore Halle

Fabrikksjef

Bjørn Mathisen

Produksjon/logistikk

Heidi S. Jacobsen

Regnskap

Else Marie Farstad

‘Mor’ på bruket
Våre referansejobber
Butikklokale, Larvik

Butikklokale, Larvik

Leveransen omfattet:
• Takstol
Dirftsbygning, Brunlanes

Dirftsbygning, Brunlanes

Leveransen omfattet:
• Takstol
• Precut
• Bjelkelag
Forskalingsrammer, Sydhavna Oslo

Forskalingsrammer, Sydhavna Oslo

Leveransen omfattet:
• Takstol
Vallø Strandpark, Tønsberg

Vallø Strandpark, Tønsberg

Leveransen omfattet:
• Takstol

Send forespørsel/bestilling

Firmanavn
Kontaktperson
Adresse
Postnr/Sted
Telefon
E-post
Byggeadresse
Emne
Beskrivelse av ønsket forespørsel/bestilling
Legg ved fil
Legg ved fil
Legg ved fil