Jatak Trøndelag - Jatak
jatak logo
trondelag1

Jatak Trøndelag

Jatak Trøndelag ble etablert 1.8.2013. Vi holder til i de tidligere produksjonslokalene til Heimdal Sag på Heimdal i Sør Trøndelag.

Om oss


Jatak Fræna AS har etablert et salgskontor på Tiller i Trondheim, Østre Rosten 90, 7075 Tiller. Vi ønsker å møte det voksende markedet i Trøndelag, med større nærhet til deg som kunde, for å gi best mulig oppfølging rundt våre produkter. Som kunde i Trøndelag skal du ha mulighet til å ha et kontaktpunkt nært ditt prosjekt.

Prosjektering blir i dag håndtert fra våre dyktige samarbeidspartnere i Fræna. Det skjer masse spennende innen bygningsbransjen i Trøndelagsfylkene og vi er veldig glad for å kunne tilby hele vårt produktsortiment.

Vi kan tilby deg som kunde takstoler, bjelkelag, precut, elementer samt forskalinger til bro og tunnel.  Våre konstruksjonspakker leveres som et komplett spesialtilpasset byggesett som er pakket for effektiv montering.

Vår elementavdeling har bred erfaring med produksjon av elementer. Ytterveggselementer, innfyllingselementer, bjelkelagselementer, takelementer og enkle moduler. Som standard produseres våre elementer som «kalde» uten isolasjon. Unntaket er lyd- og brannvegger, som isoleres og gjøres ferdige i fabrikken. Vi konstruerer og produserer trekonstruksjoner for alle typer bygg, fra enkle boder og garasjer, til eneboliger, større boligprosjekter, forretningsbygg, barnehager, landbruksbygg og helse-/ omsorgsboliger. NB! Vi skiller oss ut i mengden med at vi tilbyr montering på våre elementleveranser. Bedriften er godkjent for ansvarsrett PRO og UTF i tiltaksklasse 2.

Pamir er den mest avanserte programvaren i bransjen, og blir benyttet av alle våre konstruktører. Vi tilbyr alle våre kunder en gratis viewer som kan lastes ned her. Med Pamir viewer kan du se på alle aktuelle tegninger og vende på konstruksjonen i 3D. Kontakt en av våre konstruktører om du ønsker en innføring.

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til å kontakte oss angående pris eller informasjon om våre produkter. Våre konstruktører er erfarne og du gjør et godt valg om du kontakter oss tidlig i byggeprosessen. Vi bistår gjerne med en faglig vurdering av problemstillinger og tekniske vurderinger.

Jatak Trøndelag AS

Fræneidet 193
6440 Elnesvågen
Tlf: 71 26 62 80
post@jatakfrena.no
Org.nr.: 945 735 406
Våre medarbeidere
Produkter
Send forespørsel
Ytelseserklæring
trondelag2
trondelag3

Våre medarbeidere

Daniel Ukkelberg

Daglig leder

Asbjørn Ukkelberg

Salg

Ola Fladmark

Salgsansvarlig

Stein Sagvik

Salg

Erik Andre Herigstad

Prosjektleder

Jonathan Gjendem

Konstruksjon

Oddbjørn Fleten

Konstruksjon

Ottar Hestad

Konstruksjon

Arve Årsbog

Konstruksjon

Edvard Berglund

Konstruksjon

Henrik Nakken

Konstruksjon

Simon Talstad

Konstruksjon

Leif Alexander Hagen

Fabrikkleder, transport

Odd-Allan Gjendem

Byggeleder

Vibeke Kotte

Sentralbord

Judy Ukkelberg

Regnskap
Våre referansejobber
Enebolig, Trondheim

Enebolig, Trondheim

Leveransen omfattet:
• Takstol
• Precut
• Bjelkelag
Enebolig, Trondheim

Enebolig, Trondheim

Leveransen omfattet:
• Element
Enebolig, Trondheim

Enebolig, Trondheim

Leveransen omfattet:
• Takstol
• Precut
• Bjelkelag