JATAK skaper fremtidens kontruksjonsløsninger i tre!

LES MER

TAKSTOLER: kvalitet, effektivt og lønnsomt!

LES MER

SPESIALIST på landbruksbygg i tre!

LES MER

Leverandør av trekonstruksjoner til bru, tunell og vei.

LES MER

Takstol

Element

Hulldekke

Precut

Bjelkelag

Beslag

bedrift alfatre 2
OM JATAK AS
bedrift alfatre 2
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og husprodusenter.
bedrift alfatre 3
VÅR VISJON
Vår visjon er «Jatak skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre!». Dette skal vi oppnå gjennom kontinuerlig fokus på kompetanse – kvalitet – innovasjon.
Referansejobber
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og husprodusenter
Vallø Strandpark, Tønsberg
Vallø Strandpark
Ferdigproduserte takelementer
Takelementer
SE FLERE
Monteringsveiledning
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av

Se våre filmer

Aktuelt fra Jatak

tredim1-mellomstor

Kurs i Jatak TRE-DIM og Jatak EnTreKa

Kursene gir en enkel oversikt over bruk av programmene. Kurset passer for nye og viderekommende brukere. Det er en fordel om du har orientert deg i programmene før kursdagen. 
20160605 172402

Jatak Landbruksbygg

Jatak har i den senere tid levert mange større bygg til landbruk og industri. Ved å trekke på vår brede kompetanse innen trekonstruksjoner, avanserte beregningsprogrammer og lange erfaring, har vi kommet fram til økonomiske og rasjonelle løsninger for slike bygg.
dsc9723

Inspirerande, lærerikt og kjekt

Det seier Tone K. Myklebust Kvåle seksjonsleiar plan og anlegg ved Norconsult sitt avdelingskontor i Sogndal etter at dei nyleg besøkte Jatak Kaupanger.
Vi skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre!