Jatak - Bærende trekonstruksjoner
brd 17 banner
brd 17 banner
brd 17 banner

Få bedre tid til å levere det lille ekstra

Finn ut hvordan på våre populære seminarer på Bygg Reis deg 2017 - Stand Hall D 03-23.
brd logo
VÅRE SEMINARER
GRATIS INNGANG
Bruk kode: JipKBd

Takstol

Precut

Element

Hulldekke

Bjelkelag

Beslag

bedrift alfatre 3

Min opplevelse med Jatak

Pga. maurskade i vår gamle skogshytte ble det bestemt at det skulle bygges ny. Ble anbefalt å høre med Jatak av flere forskjellige snekkere jeg spurte. Født gjerrig og pessimist, så det var ikke uten rynker i panna jeg sto med flat lommebok og lua i hånda på Jatak i Askim.
dsc9723

Inspirerande, lærerikt og kjekt

Det seier Tone K. Myklebust Kvåle seksjonsleiar plan og anlegg ved Norconsult sitt avdelingskontor i Sogndal etter at dei nyleg besøkte Jatak Kaupanger.
20160605 172402

Jatak Landbruksbygg

Jatak har i den senere tid levert mange større bygg til landbruk og industri. Ved å trekke på vår brede kompetanse innen trekonstruksjoner, avanserte beregningsprogrammer og lange erfaring, har vi kommet fram til økonomiske og rasjonelle løsninger for slike bygg.
bedrift alfatre 2
OM JATAK AS
bedrift alfatre 2
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og husprodusenter.
bedrift alfatre 3
VÅR VISJON
Vår visjon er «Jatak skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre!». Dette skal vi oppnå gjennom kontinuerlig fokus på kompetanse – kvalitet – innovasjon.
Referansejobber
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og husprodusenter
Vallø Strandpark, Tønsberg
Vallø Strandpark
Ferdigproduserte takelementer
Takelementer
SE FLERE
Vi skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre!