Konstruktør - Jatak
jatak logo
Jatak Are Brug As i Askim er sammen med Jatak Norsk Takstol As i Rygge en av Norges ledende produsenter av takstoler og tre-konstruksjoner til alle typer bygg. Vi holder til i moderne lokaler i henholdsvis Askim og Rygge og har til sammen 105 ansatte. Bedriftene er i sterk utvikling, og vi opplever en betydelig økning i etterspørselen etter våre prefabrikerte løsninger til tak, vegger og bjelkelag. Vi budsjetterer i 2018 med en omsetning på MNOK 190. www.jatak.no

Vi søker etter:
Konstruktør

Vi tar markedssandeler og til vår konstruksjonsavdeling skal vi ansette byggingeniør eller tømrer med teknisk tilleggsutdanning.
Kvalifikasjoner:
Du vil bli en viktig del av et motivert og framtidsrettet miljø med fokus på utvikling og nytenkning. Du er sterk faglig, har høy arbeidskapasitet, trives i et hektisk miljø ogdu kan ta fram selgeren i deg. Du må kunne kombinere din praktiske og teoretiske kompetanse.
Vi tilbyr:
Vi tilbyr en spennende og utviklende jobb med gode betingelser i bransjens ledende fagmiljø. Du vil få gode kollegaer med en klar strategi og med høye mål og ambisjoner.

For ytterligere informasjon om oss, se jatak.no/arebrug eller kontakt Hans Martin Andersen på tlf. 975 78 273,eller e-post: hans@jatakarebrug.no

Kortfattet søknad med CV sendes innen 12.08.2018 til hans@jatakarebrug.no
Søknadsfrist: 12.08.2018
Her finner du oss.
Kontakt oss for spørsmål om stillingen:
Are Brug AS
Mobil: 975 78 273
Send e-post
Norsk Takstol
Mobil: 930 68 998
Send e-post
Se annonsen på

Søk på stillingen

Fyll ut skjema nedenfor og legg ved CV og søknad.
Navn
E-post
Telefon
Nåværende stilling
Last opp dokument
Last opp dokument
Tips en venn!
Del denne siden med en kollega/venn. Fyll inn feltene nedenfor.