Siste nytt fra Jatak

Jatak seminar i Kristiansand

Seminar i Kristiansand

Da er vi i gang med vår seminar-turne hvor vi gir opplæring i bruk av programmene Jatak TRE-DIM og Jatak Entreka. Ingvar Skarvang og Arnold Sagen er foredragsholdere. I Kristiansand fikk vi også besøk av en alltid positiv og engasjert Marco Johansson, salgssjef hos Jatak Alfa Tre Sør.    
Jata TRE-DIM skjermbilde

Kurs i Jatak TRE-DIM og Jatak EnTreKa

Kursene gir en enkel oversikt over bruk av programmene. Kurset passer for nye og viderekommende brukere. Det er en fordel om du har orientert deg i programmene før kursdagen. 
20160605 172402

Jatak Landbruksbygg

Jatak har i den senere tid levert mange større bygg til landbruk og industri. Ved å trekke på vår brede kompetanse innen trekonstruksjoner, avanserte beregningsprogrammer og lange erfaring, har vi kommet fram til økonomiske og rasjonelle løsninger for slike bygg.
Bjørkehagen Kaupanger

Inspirerande, lærerikt og kjekt

Det seier Tone K. Myklebust Kvåle seksjonsleiar plan og anlegg ved Norconsult sitt avdelingskontor i Sogndal etter at dei nyleg besøkte Jatak Kaupanger.
Montering av hulldrager fra Jatak

Min opplevelse med Jatak

Pga. maurskade i vår gamle skogshytte ble det bestemt at det skulle bygges ny. Ble anbefalt å høre med Jatak av flere forskjellige snekkere jeg spurte. Født gjerrig og pessimist, så det var ikke uten rynker i panna jeg sto med flat lommebok og lua i hånda på Jatak i Askim.
Vi skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre!