Jatak Fræna AS, Elnesvågen - Jatak
Jatak_logo
Jatak_Fraena-4

Jatak Fræna AS

Fræna Treindustri AS ble etablert av ekteparet Judy og Asbjørn Ukkelberg i 1982. Selskapet feiret 30-års jubileum i 2012.

Om oss

Fræna Treindustri ble etablert av ekteparet Asbjørn og Judy Ukkelberg i 1982 og feiret 35 års jubileum i 2017. På grunn av stor etterspørsel på elementer ble datterselskapet Fræna Elementfabrikk ble stiftet i 2005. Bedriftene har samarbeidet tett med et vellykket fokus på trekonstruksjoner. I 2017 ble bedriftene fusjonert under navnet Jatak Fræna AS. Målet med fusjonen er en forenklet hverdag både for oss og våre kunder.

Jatak Fræna har opparbeidet seg et godt rykte i markedet og har en solid stamme med faste kunder. Alle ansatte i bedriften har prioritet på fleksibel produksjon, gode løsninger, kort leveringstid og gode priser. Vi kan tilby deg som kunde takstoler, bjelkelag, precut og elementer. Våre konstruksjonspakker leveres som et komplett spesialtilpasset byggesett som er pakket for effektiv montering.

Vår elementavdeling har bred erfaring med produksjon av elementer. Ytterveggselementer, innfyllingselementer, bjelkelagselementer, takelementer og enkle moduler. Som standard produseres våre elementer som «kalde» uten isolasjon. Unntaket er lyd- og brannvegger, som isoleres og gjøres ferdige i fabrikken. Vi konstruerer og produserer trekonstruksjoner for alle typer bygg, fra enkle boder og garasjer, til eneboliger, større boligprosjekter, forretningsbygg, barnehager, landbruksbygg og helse-/ omsorgsboliger. NB! Vi skiller oss ut i mengden med at vi tilbyr montering på våre elementleveranser. Bedriften er godkjent for ansvarsrett PRO og UTF i tiltaksklasse 2.

Jatak Fræna var den første bedriften i verden som produserte takstoler med den nye konstruksjonsprogramvaren Pamir. Pamir er den mest avanserte programvaren i bransjen, og blir benyttet av alle våre konstruktører. Vi tilbyr alle våre kunder en gratis viewer som kan lastes ned her. Med Pamir viewer kan du se på alle aktuelle tegninger og vende på konstruksjonen i 3D. Kontakt en av våre konstruktører om du ønsker en innføring.

Jatak Fræna kom inn som fullverdig partner i Jatak i mars 2012. Jatakgruppen har styrket våre forutsetninger for å lykkes i et tøft marked. Kjeden har et meget godt samarbeid, og det jobbes målrettet mot en felles og tydelig definert målsetning. Vi i Fræna har lang erfaring innen prosjektering og produksjon av takverk, bjelkelag, precut og veggelementer til byggebransjen. Denne erfaringen har vi tatt med oss inn i samarbeidet, og vi vil gjøre vårt for å bidra til å styrke Jatakgruppen ytterligere inn i fremtiden.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon angående våre produkter og tjenester, kontakt en av våre dyktige medarbeidere.

Jatak Fræna AS

Fræneidet 193
6440 Elnesvågen
Tlf: 71 26 62 80
post@jatakfrena.no
Org.nr.: 945 735 406
Våre medarbeidere
Produkter
Send forespørsel
Leveringsbetingelser
Sentral Godkjenning
Startbank
FDV Dokument
Ytelseserklæring
NTF EPD Miljødeklarasjon
Teknisk godkjenning Gitterbjelker
Teknisk godkjenning Brann
Teknisk godkjenning Element og Precut
Personvernerklæring
3tg
ce-mark
bedrift_frenael_1
bedrift_frenatre_1

Våre medarbeidere

Daniel Ukkelberg

Daglig leder

Asbjørn Ukkelberg

Arbeidende styreleder

Erik Andre Herigstad

Prosjektleder

Jonathan Gjendem

Leder salg og konstruksjon

Oddbjørn Fleten

Konstruksjon

Arve Årsbog

Konstruksjon fagansvarlig

Edvard Berglund

Salg og konstruksjon

Henrik Nakken

Konstruksjon

Simon Talstad

Konstruksjon

Leif Alexander Hagen

Fabrikkleder, transport

Odd-Allan Gjendem

Avdelingsleder element

Vibeke Kotte

Sentralbord

Judy Ukkelberg

Regnskap
Våre referansejobber
Bolig, Elnesvågen

Bolig, Elnesvågen

Leveransen omfattet:
• Takstol
• Precut
• Bjelkelag
Bolig, Hollinge

Bolig, Hollinge

Leveransen omfattet:
• Takstol
Bolig, Jendem

Bolig, Jendem

Leveransen omfattet:
• Takstol
• Element
Bolig, Molde

Bolig, Molde

Leveransen omfattet:
• Precut
• Bjelkelag
Tremannsbolig, Giske

Tremannsbolig, Giske

Leveransen omfattet:
• Takstol