Fusjon mellom Are Brug AS og Norsk Takstol AS - Jatak
Jatak_logo

Fusjon mellom Are Brug AS og Norsk Takstol AS

Are Treindustrier AS fusjonerer to av sine datterselskaper, Are Brug AS og Norsk Takstol AS, med virkning fra utgangen av 2019. Det fusjonerte selskapet vil hete Are Brug AS, og ledes av Ole Kristian Lund.
70467974_2279427345721419_3951881494464561152_o
Bakgrunnen for fusjonen er å forenkle og effektivisere selskapsstruktur og operativ drift i konsernet, samt et ønske om felles front ut i vårt marked på Østlandet, sier konsernleder Marthe Lie i Are Treindustrier AS. Norsk Takstol AS vil formelt opphøre som juridisk enhet, men virksomhetens satsing og sysselsetting i Rygge opprettholdes som tidligere. Med dette grepet rendyrker vi fokus på elementproduksjon ved fabrikken i Rygge, noe som bidrar til både økt kapasitet og effektivitet. For våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere understreker vi at fusjonen ikke vil få vesentlig konsekvens, utover de rent formelle / juridiske endringene som fusjonen innebærer. Are Brugs fokus vil fortsatt være å betjene markedet med våre produkter og konsepter innen industrielt trebyggeri av høy kvalitet.

Are Treindustrier AS omfatter etter fusjonen virksomhetene Are Brug AS, Jatak Kaupanger AS og Jatak Ringsaker AS. Virksomheten omsetter for cirka 300 MNOK, har 175 ansatte, og betjener store deler av Sør-Norge med sine produkter og konsepter for bærende konstruksjoner i tre. Virksomheten er en del av den medlemseide kjeden Jatak

Andre nyheter:

Takk for besøket på Bygg Reis Deg 19

Vi har laget Podcast

Bygg Reis Deg 19

Fusjon mellom Are Brug AS og Norsk Takstol AS

Gjennestad i Vestfold

Økt støtte til landbruksbygg i tre

Jatak hulldekke i Tre som BIMObjekt!

Jatak sponser Fredrikstad BK Atlas

Trekronen på Smestad

«Restaurant Under» i Lindesnes

L Hjertnes blir medeier i Jatak AS

Jatak etablerer takstolproduksjon i Ringsaker

Teknisk Godkjenning

Vågsøy ungdomsskole

Produksjon og montering av precut og elementer - Jatak Norsk Takstol

Fjellbygger'n på Finse

Trekronen

Seminar i Kristiansand

Jatak Landbruksbygg

Inspirerande, lærerikt og kjekt

Min opplevelse med Jatak