Min opplevelse med Jatak - Jatak
Jatak_logo

Min opplevelse med Jatak

Pga. maurskade i vår gamle skogshytte ble det bestemt at det skulle bygges ny. Ble anbefalt å høre med Jatak av flere forskjellige snekkere jeg spurte. Født gjerrig og pessimist, så det var ikke uten rynker i panna jeg sto med flat lommebok og lua i hånda på Jatak i Askim.
Montering av hulldrager fra Jatak
Etter noen dager kom det tegninger og et pristilbud på mail. Detaljerte flotte tegninger, der man kunne zoome seg inn på den minste knupp. Prisen var også langt under hva jeg hadde sett for meg. Jeg bestilte hytte, men lå søvnløs og angret på hva jeg hadde gjort…. åssen skulle dette gå ? Kom jeg til å finne ut av alle bitene , merkingen, tegningene osv…  Tvilen kom sigende

Hytta ble levert pakket på paller. Pallene var godt merket, og det viktigste av alt; godt pakket for vær og vind. Jeg som hadde sett for meg presenninger og fandens oldemor… – alle bekymringer var unødvendig. Hytta ble fraktet på traktor og henger 1 km. igjennom skog og myr på vintervei.

Fikk med en perm med tegninger. En mappe for Bjelkelag , en for vegger, en for hems og en for tak. Bare å begynne å montere bunnsvill. Nå er ikke jeg den raskeste gaffelen i skuffen , men dette her var latterlig enkelt. Alt var logisk pakket , så det jeg trengte til bjelkelaget var på en pall , det jeg trengte til veggene lå også logisk pakket, og sånn fortsatte det.

Hytta ble reist på 3 dager og det manglet ikke en eneste knupp, alt var godt merket og logisk og bra pakket. Det eneste av verktøy som ble brukt var vater og batteridrill. Absolutt alle biter passet 100 prosent. Alle bunn- og toppsviller hadde slissede spor, som stenderne passer rett i. Veggene skrues sammen liggende på flatt underlag og reises opp. Jeg har ikke vært borti maken, dette har vært en drøm å sette opp.

Langt til skogs, uten strøm , har vi reist den opp på en drøy helg. Skulle jeg satt opp denne ut i fra en stor pakke plank , med snekker og sag, kunne det blitt dobbelt så dyrt mye kapp og jobb.

Utrolig fornøyd og får ikke fullrost dere nok.

Andre nyheter:

Tiltak i forbindelse med Corona

Jatak TRE-DIM i skolen

Myrkdalen fjellandsby

Vår andre podcast er publisert

Jatak App

Vi har laget Podcast

Gjennestad i Vestfold

Trekronen på Smestad

Jatak hulldekke i Tre som BIMObjekt!

Takk for besøket på Bygg Reis Deg 19

Bygg Reis Deg 19

Fusjon mellom Are Brug AS og Norsk Takstol AS

Økt støtte til landbruksbygg i tre

Jatak sponser Fredrikstad BK Atlas

«Restaurant Under» i Lindesnes

L Hjertnes blir medeier i Jatak AS

Jatak etablerer takstolproduksjon i Ringsaker

Teknisk Godkjenning

Vågsøy ungdomsskole

Produksjon og montering av precut og elementer - Jatak Norsk Takstol

Fjellbygger'n på Finse

Trekronen

Seminar i Kristiansand

Jatak Landbruksbygg

Inspirerande, lærerikt og kjekt

Min opplevelse med Jatak