Om Jatak
Jatak_logo
Om Jatak
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre.  Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer takstoler, bjelkelag, precut og elementer for kvalitetsbevisste byggmestere, entreprenører og husprodusenter.
 
Jatak AS ble etablert den 9. november 2006. Medlemsbedriftene er JaTre AS (tidligere Jatak Fræna AS), Jatak Kaupanger AS, Alfa Tre AS, Are Brug AS (avd. Askim og avd. Rygge), Alfa Tre Sør AS og Jatak Ringsaker  AS. Jatakgruppen har også egne salgsingeniørkontorer. Dette er Jatak Bergen og Jatak Alfa Tre Jæren.Visjon Vår visjon er «Jatak skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre! Dette skal vi oppnå gjennom kontinuerlig fokus på kompetanse – kvalitet – innovasjon. Våre bedrifter er blant de største og toneangivende aktører i sine markeder, og gjennom samarbeidet i Jatak utvikler og deler våre dyktige medarbeidere løsninger og kompetanse mellom bedriftene. Dette både på konstruksjonsløsninger og selvsagt innenfor produksjonseffektivisering.


Forretningsidé

  • Jatak  er en landsdekkende, frivillig kjede, eid av medlemmene.
  • Jatak skal øke eiernes konkurransekraft ved å være best på kompetanse, produktutvikling, og markedsføring.
  • Jatak skal skape varige verdier for eierne ved å være i front på produktutvikling og ved å utvikle, beskytte og dele kompetanse.
  • Jatak har definert verdigrunnlag basert på etikk, moral og samfunnsansvar.


Jatak, STØRST I NORGE!

Totalt er det i underkant av 250 medarbeidere i Jatak-gruppen, hvorav 65 konstruktører (sivilingeniører, ingeniører og konstruktører). Dette er kompetanse satt i system. Innenfor alle fagområder er det nedsatt grupper fra samtlige bedrifter som daglig samarbeider og deler kompetanse. Alt til beste for våre kunder. Jatak er markedsleder og største aktør i takstolbransjen i Norge.
 
Fakta om Jatak AS
  • Medlemsbedriftene i Jatak-gruppen hadde i 2019 en ordreinngang på NOK 540mill.
  • Jatak-gruppens samlede forbruk av konstruksjonsvirke var i 2019 på ca. 65 000m³.
  • Per Dahle er daglig leder med kontoradresse Ekholtveien 114, 1526 Moss

Per Dahle

Daglig leder
Send e-post
Kontakt oss
Finn din forhandler

Aktuelle sider:

Om Jatak

Kontakt oss

Forespørsel

Tekniske tjenester

Brosjyrer og filmer

Bedriftene

Nyheter

Hvorfor Jatak

Referanser

Ledig stilling

Podcast

Jatak App

shutterstock_146421560