Om Jatak
jatak logo
Om Jatak
Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre.  Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer takstoler, bjelkelag, precut og elementer for kvalitetsbevisste byggmestere, entreprenører og husprodusenter.
 
Jatak AS ble etablert den 9. november 2006. Medlemsbedriftene er Jatak Kaupanger AS, Alfa Tre AS, Are Brug AS, Jatak Fræna AS, Norsk Takstol AS, Jatak Trøndelag AS og Alfa Tre Sør AS. Jatakgruppen har også egne salgsingeniørkontorer. Dette er Jatak Bergen og Jatak Nordheimsund.


Visjon

Vår visjon er «Jatak skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre! Dette skal vi oppnå gjennom kontinuerlig fokus på kompetanse – kvalitet – innovasjon. Våre bedrifter er blant de største og toneangivende aktører i sine markeder, og gjennom samarbeidet i Jatak utvikler og deler våre dyktige medarbeidere løsninger og kompetanse mellom bedriftene. Dette både på konstruksjonsløsninger og selvsagt innenfor produksjonseffektivisering.


Forretningsidé

  • Jatak- gruppen er en landsdekkende, frivillig kjede, eid av medlemmene.
  • Jatak- gruppen skal øke eiernes konkurransekraft ved å være best på kompetanse, produktutvikling, og markedsføring.
  • Jatak- gruppen skal skape varige verdier for eierne ved å være i front på produktutvikling og ved å utvikle, beskytte og dele kompetanse.
  • Jatak-gruppen har definert verdigrunnlag basert på etikk, moral og samfunnsansvar.


Jatak, STØRST I NORGE!

Totalt er det i underkant av 250 medarbeidere i Jatak-gruppen, hvorav 65 konstruktører (sivilingeniører, ingeniører og konstruktører). Dette er kompetanse satt i system. Innenfor alle fagområder er det nedsatt grupper fra samtlige bedrifter som daglig samarbeider og deler kompetanse. Alt til beste for våre kunder. Jatak er markedsleder og største aktør i takstolbransjen i Norge.
 
Fakta om Jatak AS
  • Medlemsbedriftene i Jatak-gruppen hadde i 2017 en ordreinngang på NOK 570mill. Dette er en økning på 12,4 % fra 2016.
  • Jatak-gruppens samlede forbruk av konstruksjonsvirke var i 2017 på ca. 60 000m³.
  • Per Dahle er daglig leder med kontoradresse Ekholtveien 114, 1526 Moss

Per Dahle

Daglig leder
Send e-post

Morten Solberg

Rådgiver trekonstruksjoner
Send e-post

Hege Andreassen

Kontormedarbeider
Send e-post
Kontakt oss
Finn din forhandler

Aktuelle sider:

Nyheter

Hvorfor Jatak

Ledig stilling

Referanser

shutterstock 146421560