Siste nytt fra Jatak
jatak logo

Siste nytt fra Jatak

ringalm-takstoler-1

Jatak etablerer takstolproduksjon i Ringsaker

For å forsterke vår posisjon i Hedmark og Oppland kjøper Are Treindustri AS og Jatak Invest AS takstol- og precutavdelingen til RingAlm Ringsaker AS.
tg

Teknisk Godkjenning

Jatakgruppen har blitt tildelt Teknisk Godkjenning (TG) for Jataks Element- og precutsystem.
Jatak Kaupanger har levert alle bærende trekonstruksjoner i bygget. Vi har levert ytterveggselementer, bærende innervegger og hulldekke i tre. For å lese mer om skolebygget ser her : http://www.bygg.no/article/1340365

Vågsøy ungdomsskole

Jatak Kaupanger har levert alle bærende trekonstruksjoner til den nye skolen
norsktakstol

Produksjon og montering av precut og elementer - Jatak Norsk Takstol

Se Jatak Norsk Takstols siste film om produksjon og montering av precut og elementer
fjellsnekker

Fjellbygger'n på Finse

Ny film ligger nå på Youtube! Ståle Vike er byggmesteren som bygger der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Leveringsdyktighet, nøyaktighet og Jatak's evne til å lytte er avgjørende når det skal bygges i tregrensa og over skylaget.
Trekronen prosjekt

Trekronen

Late dager på terrassen mens sommersolen varmer. Skumringslys og lun hygge med en bok i en av husets koselige små gjemmekroker. Trekronen byr på en helt særegen, vakker og leken arkitektur.
Jatak seminar i Kristiansand

Seminar i Kristiansand

Da er vi i gang med vår seminar-turne hvor vi gir opplæring i bruk av programmene Jatak TRE-DIM og Jatak Entreka. Ingvar Skarvang og Arnold Sagen er foredragsholdere. I Kristiansand fikk vi også besøk av en alltid positiv og engasjert Marco Johansson, salgssjef hos Jatak Alfa Tre Sør.    
20160605 172402

Jatak Landbruksbygg

Jatak har i den senere tid levert mange større bygg til landbruk og industri. Ved å trekke på vår brede kompetanse innen trekonstruksjoner, avanserte beregningsprogrammer og lange erfaring, har vi kommet fram til økonomiske og rasjonelle løsninger for slike bygg.
Bjørkehagen Kaupanger

Inspirerande, lærerikt og kjekt

Det seier Tone K. Myklebust Kvåle seksjonsleiar plan og anlegg ved Norconsult sitt avdelingskontor i Sogndal etter at dei nyleg besøkte Jatak Kaupanger.
Montering av hulldrager fra Jatak

Min opplevelse med Jatak

Pga. maurskade i vår gamle skogshytte ble det bestemt at det skulle bygges ny. Ble anbefalt å høre med Jatak av flere forskjellige snekkere jeg spurte. Født gjerrig og pessimist, så det var ikke uten rynker i panna jeg sto med flat lommebok og lua i hånda på Jatak i Askim.