Myrkdalen Fjellandsby - Jatak
Jatak_logo

– Hulldekke i tre fra Jatak er en raskere måte å bygge på

Vestlandets største skisenter ligger ved Myrkdalen Fjellandsby i Voss. Byggmesterfirmaet Seimen AS har stått for byggingen av 415 av leilighetene der.
– Jatak Kaupanger har vært involvert i alle disse prosjektene, forteller daglig leder Eirik Draugsvoll Seim. – Klypeteigen er siste byggetrinn, og her har Jatak levert takkonstruksjoner, precut og hulldekke i tre.

God erfaring med hulldekke i tre

– Vi har samarbeidet med Jatak i alle år, og vi forstod raskt hvilke fordeler og muligheter som lå i hulldekkeløsningen deres, sier Seim. – Så siden 2013 har vi brukt hulldekke i tre fra Jatak som etasjeskillere på svært mange av byggene våre.
– Med våre hulldekkebjelker kan du ha vesentlig lengre spenn enn med tradisjonelle heltrebjelker, sier konstruktør Tor Gunnar Gjerde hos Jatak Kaupanger.
– Ved hjelp av tverravstiverne, gir hulldekke i tre også veldig god stivhet og komfort i bjelkelaget. For øvrig dimensjonerer vi alle våre bjelkelag for å tilfredsstille gjeldende komfortkrav. I tillegg er hulldekkebjelkene våre oppbygd med åpne felt, og dette gir gode muligheter for rørgjennomføringer.


Enkel og rask montasje

– For oss er det om å gjøre å finne frem til de raskeste og mest effektive arbeidsmetodene. Med hulldekke i tre fra Jatak går monteringen hurtig og greit, og vi har full kontroll både på leveranse og fremdrift. Kort sagt er hulldekke fra Jatak en raskere måte å bygge på for oss. Derfor vi havner på denne løsningen så ofte, smiler Eirik Draugsvoll Seim.
Trekronen konstruksjon
Trekronen konstruksjon
Portrett%20Seim
Daglig leder Eirik Draugsvoll Seim i Byggmesterfirmaet Seimen AS.
torstein Koch
Konstruktør Tor Gunnar Gjerde hos Jatak Kaupanger.
Trekronen konstruksjon
TG20427%20merke