JATAK_logo_neg_hvit_orig
MENY

Besøk våre medlemmer i
Jatak-alliansen

Alfa Tre
Larvik, Grimstad, Sandnes
Are Treindustrier
Askim, Bergen, Kaupanger, Ringsaker, Rygge
L. Hjertnes
Nordtveitgrend-Bergen
JaTre
Hustadvika
JATAK_4_flags_lowres
JATAK_logo_oransje_liten_orig

Jatak-alliansen er en allianse av selvstendige og uavhengige bedrifter som utvikler, prosjekterer og produserer konstruksjoner for bygging i tre, slik at du som kvalitetsbevisst kunde skal nyte godt av innovative og effektive løsninger- med fokus på bærekraft og miljø.
JATAK_logo_oransje_liten_orig

Kvalitetskonstruksjoner i tre

Bedriftene i Jatak-alliansen har lang erfaring og høy kompetanse på utvikling, prosjektering og produksjon av løsninger i tre, og er ledende i sine områder. Bedriftene har en stor kundebase, bestående av store nasjonale entreprenører, byggmestere, utbyggere, huskjeder og byggevarehandelen. I samarbeid med kundene utvikler bedriftene i Jatak-alliansen skreddersydde konstruksjonsløsninger til alle typer bygg. I denne prosessen samarbeider kunden og våre  konstruktører for å finne de beste og mest kostnadseffektive løsningene.

Bærekraft i høysetet

Jatak-alliansen tar bærekraft, klima og miljø på alvor. Jatak-alliansen er Norges største innkjøper av konstruksjonsvirke, og våre leverandører er ledende aktører i det Nordiske markedet. Våre leverandører av konstruksjonsvirke er PEFC-sertifisert som sørger for at råstoffet kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å bruke tre som hovedbestanddel i våre produkter bidrar vi til binding av store volumer av CO², som igjen bidrar til å redusere klimagassutslippene til atmosfæren. Produkter med høy ferdigstillingsgrad reduserer avfall på byggeplass. Vår produksjonsteknologi optimaliserer bruken av trevirke i prosjektering og produksjon for å minimalisere svinn. Dette gir effektiv utnyttelse av vårt viktigste råstoff.
Alfa Tre

Signalbygg med så mange ulike takstoler? Ikke noe problem for Alfa Tre.

Signalbygget på Gjennestad i Vestfold har 93 takstoler, og hele 47 av dem er ulike. Men det bekymret hverken arkitekt Olsen eller byggmester Aasrum. For de visste at Jatak Alfa Tre ville fikse dette greit.
Jensen & Skodvin Arkitekter

– Takkonstruksjonen på 'Trekronen' er kompleks, men Jatak Alfa Tre løste det på beste måte.

På en ledig tomt i Holmenveien på Smestad i Oslo, skulle det oppføres et leilighetsbygg midt i et etablert småhusområde. Kravene fra plan- og bygningsetaten i Oslo var krystallklare: Her skulle det ikke settes opp noe høyhus. Så Jensen & Skodvin Arkitekter fant frem til en svært så original Villa Villekulla-løsning, hvor Jatak Alfa Tre leverte takkonstruksjonene.

Moxy Bergen

Are Treindustrier har levert klimavegger til det miljøsertifiserte Moxy by-Marriot hotellet ved innovasjonsdistriktet Solheimsviken i Bergen!

Sogndal vg. skole

Flott bygg under oppføring i Kaupanger! Are Treindustrier har levert ca 2.200 kvm bærende yttervegger til hovedbygget - der elementene i 1.etg. er hele 6 meter høye.